Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

καλής ποιότητας στιγμιαίο noodle που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας στιγμιαίο noodle που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
Μετά από να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα για δύο μήνες, η απόδοση είναι πολύ σταθεροποίηση, και η τοποθέτηση υπηρεσιών της επιχείρησής σας είναι μεγάλη, σας ευχαριστεί πολλή!

—— Δαβίδ Smith

Η μηχανή είναι πολύ καλή για τη λεπτή εμφάνιση, τέλεια τεχνολογία, ενέργεια - αποταμίευση! Ευχαριστίες για Wuhan Gyoung! Ελπίζω ότι παίρνετε καλύτεροι και καλύτεροι.

—— Stefanie Μαρία

Είμαστε πολύ ικανοποιώ? ότι η μηχανή, αυτό είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και ελέγχοντας θεωρία operate.advanced με το υψηλής απόδοσης PLC, υψηλού επιπέδου automatic.TKS

—— Ανώτατη άμμος

Αγοράσαμε την τηγανισμένη στιγμιαία γραμμή παραγωγής νουντλς το μισό έτος πριν, ενώ μέχρι τώρα η γραμμή τρέχει πολύ καλά, από το αλεύρι σίτου πρώτης ύλης στα τελικά στιγμιαία νουντλς, όλα είναι τέλεια, κοιτάζουμε περαιτέρω για να συνεργαστούμε με αυτήν την επιχείρηση περισσότερο.

—— Cyril A. ADIKO

Δεδομένου ότι δύο πριν από χρόνια, με τη βοήθεια της γ-νέας υποστήριξης επιχείρησης στην εγκατάσταση της γραμμής νουντλς τώρα, πρέπει να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο κέρδος από αυτήν την γραμμή, στο μέλλον θα σκεφτώ για την καθιέρωση μια νέα μεγάλη γραμμή από αυτό το εργοστάσιο, χάρι στη βοήθειά τους.

—— Roxanne

Το νουντλς έχει τρέξει για περίπου πέντε έτη τώρα, όλα είναι καλά, ευχαριστώ πραγματικά το εργοστάσιο Gyoung, με επέτρεψα να κάνω τα καλά χρήματα στην αγορά νουντλς. Είμαι συστήνω προσωπικά ότι παίρνετε τη γραμμή παραγωγής νουντλς από αυτήν την επιχείρηση στο εργοστάσιό τους.

—— Najad Nizam

Είμαι Online Chat Now

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.
Το κτίριο γραφείων επιχείρησής μας προσωπικό στο γραφείο μας ΔΩΜΑΤΙΟ 1607/1608 γραφεία ΔΩΜΑΤΙΟ 1607/1608 γραφεία προϊστάμενος στο εργοστάσιο με τους ξένους πελάτες Πελάτες που επισκέπτονται το εργοστάσιο 2018 Αιθιοπία EXPO το Μάιο 2018 Αιθιοπία EXPO το Μάιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Gyoung
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

   Η γ-νέα Co. Industry&Trade Wuhan, ΕΠΕ, καθώς ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας έμπορος μηχανών νουντλς, έχουν στην αρχή της «καθαρισμένων χειροτεχνίας, της τιμιότητας, της καινοτομίας, και της ανάπτυξης» και στην έννοια λειτουργίας» της τελειοποίησης των προϊόντων και της θεραπείας των καταναλωτών με την τιμιότητα», και στην ποιοτική πολιτική σχολαστικά να κατασκευάσει για να εξασφαλίσει ποιότητα, προσφέροντας ειλικρινά την υπηρεσία για τους καταναλωτές, κάνοντας innovatively τη βελτίωση για το τολμηρό πνεύμα και εκτελώντας την τυποποιημένη διαχείριση για τη βελτίωση για την οποία έχει δημιουργήσει την εξαιρετική απόδοση και την επιδειγμένη πολύ καλή εικόνα των ιδιωτικών επιχειρήσεων και έχει κάνει πολλές δόξες το ένα μετά το άλλο στο στάδιο της εταιρικής ανάπτυξης από την καθιέρωση της επιχείρησης. Σαν πέρασμα του χρόνου, η χώρα μας έχει εισαγάγει μια νέα φάση μεταρρύθμισης και ανάπτυξης.

    Η γ-νέα Co. Industry&Trade Wuhan, ΕΠΕ θα συνεχίσει το τολμηρό πνεύμα «της προσπάθειας για τη λαμπρότητα και για την παραγωγή των μεγαλύτερων διασκελισμών και θα αξιοποιήσει πλήρως το ταλέντο όλου του προσωπικού για να γράψει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της εταιρικής ανάπτυξης με να κολλήσει στο βασισμένο στην αγορά προσανατολισμό και την επιστημονική έννοια της ανάπτυξης, και τη λήψη της ποιότητας ως κλειδί και της διαχείρισης ως ίδρυμα.

    Δεσμευόμαστε επισήμως σε: να ανυπομονήσει να εργαστεί ειλικρινά μαζί με όλους τους κύκλους της κοινωνίας και να προσφερθεί η ειλικρινής υπηρεσία για όλους τους ιδιοκτήτες με όλες τις καρδιές μας να έχε την ενεργό συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη του έθνους μας και από κοινού να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον με όλους σας.

 

   Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.       Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.      Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

 

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. LIU YONG

Τηλ.:: 86-27-82609133-82625775

Φαξ: 86-27-82652077

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)