Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Μετά από να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα για δύο μήνες, η απόδοση είναι πολύ σταθεροποίηση, και η τοποθέτηση υπηρεσιών της επιχείρησής σας είναι μεγάλη, σας ευχαριστεί πολλή!

—— Δαβίδ Smith

Η μηχανή είναι πολύ καλή για τη λεπτή εμφάνιση, τέλεια τεχνολογία, ενέργεια - αποταμίευση! Ευχαριστίες για Wuhan Gyoung! Ελπίζω ότι παίρνετε καλύτεροι και καλύτεροι.

—— Stefanie Μαρία

Είμαστε πολύ ικανοποιώ? ότι η μηχανή, αυτό είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και ελέγχοντας θεωρία operate.advanced με το υψηλής απόδοσης PLC, υψηλού επιπέδου automatic.TKS

—— Ανώτατη άμμος

Αγοράσαμε την τηγανισμένη στιγμιαία γραμμή παραγωγής νουντλς το μισό έτος πριν, ενώ μέχρι τώρα η γραμμή τρέχει πολύ καλά, από το αλεύρι σίτου πρώτης ύλης στα τελικά στιγμιαία νουντλς, όλα είναι τέλεια, κοιτάζουμε περαιτέρω για να συνεργαστούμε με αυτήν την επιχείρηση περισσότερο.

—— Cyril A. ADIKO

Δεδομένου ότι δύο πριν από χρόνια, με τη βοήθεια της γ-νέας υποστήριξης επιχείρησης στην εγκατάσταση της γραμμής νουντλς τώρα, πρέπει να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο κέρδος από αυτήν την γραμμή, στο μέλλον θα σκεφτώ για την καθιέρωση μια νέα μεγάλη γραμμή από αυτό το εργοστάσιο, χάρι στη βοήθειά τους.

—— Roxanne

Το νουντλς έχει τρέξει για περίπου πέντε έτη τώρα, όλα είναι καλά, ευχαριστώ πραγματικά το εργοστάσιο Gyoung, με επέτρεψα να κάνω τα καλά χρήματα στην αγορά νουντλς. Είμαι συστήνω προσωπικά ότι παίρνετε τη γραμμή παραγωγής νουντλς από αυτήν την επιχείρηση στο εργοστάσιό τους.

—— Najad Nizam

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

    Η βιομηχανία & το εμπόριο Co.Ltd Gyoung Wuhan είναι εσωτερικοί επαγγελματικοί κατασκευαστής και έμπορος εξαγωγής που στην έρευνα, αναπτυσσόμενος, παράγοντας όλα τα είδη στιγμιαίας μηχανής νουντλς, λεπτή ξηρά μηχανή νουντλς και ούτω καθεξής. 
    Το Wuhan Gyoung είναι υπερήφανο για να είναι CE πιστοποιημένο, ISO πιστοποιημένος το 2011. Αφιερωνόμαστε στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστοποιήσεων: για να αναπτύξει, να κατασκευάσει και να βελτιώσει συνεχώς τα υψηλότερα μέρη ποιοτικής αναστολής που κατάλληλα, η εργασία, και διαρκεί. Επιπλέον, προσπαθούμε να παρέχουμε με συνέπεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ικανοποιούν και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών.

 

 

Υλικός έλεγχος:

1. Από την προμήθεια των πρώτων υλών, που απαιτεί τους προμηθευτές για να πραγματοποιήσει την τυχαία δοκιμή για να εξασφαλίσει την ποιότητα των υλικών.
2. Καθιερωμένο τμήμα επιθεώρησης IQC για τα εισερχόμενα αγαθά, για να διευθύνει την επιθεώρηση για τα κρίσιμα μέρη για να προστατεύσει την ποιότητα.
3. Σε μεγάλη ποσότητα των διαταγών, η πρώτη δοκιμή δειγμάτων πρέπει να είναι δοκιμή για πλήρως - κατάλληλος πριν από την παραγωγή batch.
4. Οι συνεργάτες μας θα επιθεωρήσουν αυστηρά κάθε διαδικασία στην αρμοδιότητά τους.

 

 

Έλεγχος παραγωγής:
1. Ποιότητα που εξετάζει:
    Θα ήταν αυστηρός για να εξετάσει τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου, έλεγξε ότι το προϊόν δεν υπάρχει προβλήματα στόχου, και παρουσιάζει μια έκθεση δοκιμής προσόντων προϊόντων.
2. Επιθεώρηση συσκευασίας:
    Σύμφωνα με τη διαταγή, για να ελέγξουν το προϊόν οι ετικέτες είναι οι ίδιες, ο αριθμός είναι σωστός, τα εξαρτήματα είναι πλήρη.
3. Πωλήσεις:
    Τα ολοκληρωμένα προϊόντα πρέπει να ανιχνευθούν σε καλή κατάσταση πρίν συσκευάζουν, για να ελέγξουν εάν εάν το προϊόν σύμφωνα με τις διαταγές και τις εκθέσεις επιθεώρησης αποστολών ζητημάτων.

 

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.        Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

 

Πιστοποιήσεις
 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:110118/WGY049

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-01-01

  Ημερομηνία λήξης:2021-01-02

  Που εκδίδονται από:ECM

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:ISO

  Αριθμός:110811014

  Ημερομηνία Έκδοσης:2008-12-24

  Ημερομηνία λήξης:2018-04-21

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design,Production and sales of GMS series vermicelli drying equipment,BFP series complete sets of equipment for instant noodles.

  Που εκδίδονται από:Intertek Certification Limited

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:PATENT

  Αριθμός:ZL200620030989.1

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-08-29

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Mechanical Engineering Put-away

  Που εκδίδονται από:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:PATENT

  Αριθμός:ZL200620030991.9

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-08-15

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Mechanical Engineering UnShelve

  Που εκδίδονται από:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:PATENT

  Αριθμός:ZL200620031165.6

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-11-21

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Low Temperature Drying

  Που εκδίδονται από:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Πρότυπο:PATENT

  Αριθμός:ZL200620030990.4

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-08-15

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Pneumatic Section

  Που εκδίδονται από:SIPO

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. LIU YONG

Τηλ.:: 86-27-82609133-82625775

Φαξ: 86-27-82652077

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)